Nieuws

Winterspecial Kruisherenhotel met gratis ontbijt

Wie in de winter naar Maastricht wil, kan eens denken aan een verblijf in het prachtige Kruisherenhotel. Want wie tussen nu en eind februari overnacht, krijgt een uitgebreid ontbijt gratis aangeboden.

Maastricht is een van de meest on-Nederlandse steden. De hoofdstad van Limburg ademt een en al rust en cultuur uit, met vele vleugjes van gastronomie en culinair genot. Je kunt je zowel in de stad als daarbuiten uitgebreid vermaken.

Midden in de stad staat het aantrekkelijke Kruisherenhotel. Dit designhotel heeft van 1 januari tot en met 29 februari 2020 een winterspecial, dat houdt in dat je overnacht in een van de prachtige kamers en een ontbijt geheel gratis krijgt aangeboden.

Uit eigen ervaring kunnen we melden dat het ontbijt passend is aan de prachtige, grootste sfeer in het monumentale pand. Je eet je ontbijt op de entresol met prachtig zicht op de karakteristieke kerkramen waar de ochtendzon binnenvalt.

Het Kruisherenhotel is gevestigd in het 15e-eeuwse Kruisherenklooster en is eigendom van de Oostwegel Collection. Het hotel telt 60 kamers, een restaurant op de entresol, een wijnbar in het koor en een binnenplaats. In het Kruisherenhotel komen oud en nieuw door het monumentale pand en veel hedendaagse kunst nauw samen.

Lees ook onze blog:
Maastricht is onthaasten om de hoek

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Diner van Alliance-restaurants bij Kookfabriek Amsterdam

Volgend artikel

Ervaar winterse beleving in de ijsbar van Savarin Rijswijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.