Nieuws

Winterspecial bij Strandhotel Cadzand en verbouwing Pure C

Bij het Strandhotel in Cadzand gebeuren mooie dingen. Medio november zijn de nieuwste kamers gereed en vanaf volgend jaar februari geniet je van een volledig vernieuwd Pure C. Van 24 november tot en met vrijdag 31 januari is er bovendien een winterspecial: je verblijft drie nachten en betaalt er twee.

Het Strandhotel in Cadzand ondergaat op dit moment een grootscheepse metamorfose. In mei meldden we de opening van de laatste van acht Appartement-Suites en eerder al werden de eerste 34 kamers opgeleverd.

Syrco Bakker
Medio november zijn de nieuwste kamers gereed en vanaf februari 2020 word je door tweesterrenchef Syrco Bakker ontvangen in een vernieuwd restaurant Pure C.

Sergio Herman
Alle ontwikkelingen vinden plaats onder leiding van Sergio Herman, die in het hotel verantwoordelijk is voor de culinaire activiteiten.

Hij realiseerde eerder al AIR Republic en Blueness en gaat nu dus aan de slag met een aanpak van het tweesterrenrestaurant in en bij het hotel.

Video: Syrco Bakker over Pure C en zijn signatuur

Overnachting cadeau
Van zondag 25 november tot en met vrijdag 31 januari kun je in het hotel de Winterspecial reserveren. Je betaalt twee nachten en krijgt de derde overnachting cadeau.

De prijzen starten vanaf 370 euro voor een verblijf van twee personen per kamer. Een welkomstdrankje, huisgemaakte pralines, ontbijt in de Pine House en Zeeuwse gastvrijheid zijn bij de prijs inbegrepen.

Nieuwe kamers
Vanaf media november kun je verblijven in één van de nieuwste kamers, die variëren van comfort tot superior tot luxe en suite.

AIR Republic
Voor 135 euro per persoon exclusief dranken kun je reserveren voor de dine-around experience. Doe je dit, dan staan je tafels gereed in AIR Republic en Blueness.

Boek
Wie een van de culinaire arrangementen reserveert, ontvangt op zijn of haar kamer het nieuwe boek van Sergio Herman.

In Sobremesa geeft de chef een culinaire rondleiding over zijn favoriete eiland Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans ‘Sobremesa’ heet.

Volg deze link voor meer informatie over het hotel, alle (culinaire) mogelijkheden en het plaatsen van een reservering.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Culinaire zeiltocht ‘Wild op het Water’ van Reederij Oosterschelde

Volgend artikel

De favoriete delicatessenzaken in Drenthe van Thomas van Mechelen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.