Nieuws

Winterbelevenement op Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is zondag 31 januari gastheer van het ‘Winterbelevenement’. In en om de Oranjerie van het hotel en restaurant kunnen bezoekers gratis terecht bij plaatselijke speciaalzaken voor workshops, proeverijen, demonstraties en hapjes.

Winterbelevenement is een initiatief van de bedrijven die zijn aangesloten bij ‘Wij zijn Arnhem, winkelen met allure’.

Oranjerie
Plaats van handelen is de Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn, gelegen aan het eind van de Bakenbergseweg in Arnhem.

Proeverijen en workshops
Van 14.00 tot 18.00 uur kunnen bezoekers gratis terecht voor interessante workshops, wijn- en whiskyproeverijen, demonstraties, winterse hapjes, muziek, vuurkorven en andere winterse activiteiten.

Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. En mocht er die dag sneeuw liggen, dan is het mogelijk om een romantische rit te maken in een echte arrenslee.

Deelnemers
De deelnemende bedrijven zijn: Simon Lévelt (koffie en thee), De Noorderzon (reisboekhandel), Het Kookeiland (alles op het gebied van koken), Het Linnewiel (parfumerie en scheerspecialist), Studio Buel (interieurontwerp), TopSlapen, Town & Country (herenmode), Cook & Book (kookboekhandel), Slagerij Pepijn Putman, Tax Wijn (whisky-specialist en wijnhandel), Le Maquis Intercoiffure (kapsalon), Wilke Tabak, Wijnkoperij Henri Bloem en Landgoed Groot Warnsborn.

Landgoed Groot Warnsborn

Niet alleen hotel en restaurant Landgoed Groot Warnsborn is prachtig, ook in de directe omgeving is veel te beleven. Eigenaar Lammert de Vries stuurde ChefsFriends als vloggend langs de mooiste plekjes.

Vorig artikel

‘Verwennerij en romantiek’ bij De Vrienden van Jacob op Valentijnsdag

Volgend artikel

Boek Le Garage 25 jaar van Joop Braakhekke valt in de prijzen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.