Nieuws

‘Winemakers dinner’ met Rioja-wijnen bij Het Koetshuis

Restaurant Het Koetshuis in Bennekom houdt dinsdag 4 oktober een ‘winemakers dinner’ met Spaanse Rioja-wijnen van Marqués de Murrieta. Het diner van vier gangen wordt voorafgegaan door een masterclass van twee van de wijnmakers van het huis. Een plek aan tafel is te reserveren voor 75 euro.

‘Voor de echte Rioja-liefhebber een avond die je niet mag missen’, zo wordt het ‘winemakers dinner’ aangekondigd door Het Koetshuis in Bennekom.

Michelin
De bijzondere avond in het met één Michelinster bekroonde restaurant wordt gehouden in samenwerking met Vermeer Wijnen en het Spaanse wijnhuis Marquése de Murrieta.

Masterclass
Om 18.00 uur wordt er gestart met een masterclass door twee wijnmakers van het huis en aansluitend presenteert chef Niels Dooijeweert vier gangen, waarbij de gerechten worden begeleid door Rioja-wijnen.

Reserveren
Een plek reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@hetkoetshuis.nl of door te bellen met telefoonnummer (0318) 41 73 70.

Alliance Gastronomique
Het Koetshuis in Bennekom is eigendom van Saskia en Wicher Löhr en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Grootscheepse verbouwing Bij Jef te volgen op ChefsFriends

Volgend artikel

Foto’s FG Bistro (Rotterdam) van François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.