Nieuws

Wine&Dine bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

Bij restaurant De Leuf in Ubachsberg vindt woensdag 24 april een Wine&Dine plaats die in het teken staat van Château La Nerthe. Wijnmaker Adrien Brun is aanwezig om te vertellen over de wijnen, die worden geserveerd bij het menu dat Robin van de Bunt en zijn team hebben samengesteld.

In samenwerking met Goessens Professionals in Wine vindt komende maand weer een Wine&Dine plaats bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg.

Châteauneuf-du-Pape
De editie van woensdag 24 april staat in het teken van het bijzondere Château La Nerthe, ten zuiden van het dorp Châteauneuf-du-Pape,

Het domein is één van de oudste wijndomeinen van de AC Châteauneuf-du-Pape. Alle wijngaarden (90 hectare) liggen direct rond het château, hetgeen uitzonderlijk is in deze regio,

De wijngaarden worden al sinds lange tijd op biologische wijze bewerkt. De bodem is karakteristiek voor Châteauneuf.

Robin van de Bunt
Robin van de Bunt en zijn team zorgen voor een viergangenmenu, wijnmaker Adrie Brun zorgt voor bijpassende wijnen.

Reserveren
De kosten voor deze smakelijke avond bedragen 99 euro per persoon. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar receptie@deleuf.nl of door te bellen met telefoonnummer (045) 575 02 26.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vernieuwd Merlet in Schoorl draait om beleving, kunst en het verleden

Volgend artikel

Japanse certificering voor restaurants van Hotel Okura Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.