Nieuws

Win gesigneerd exemplaar Less is more van Boerma en De Boer

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma van restaurant De Leest in Vaassen en fotograaf Sacha de Boer hebben maandag 19 oktober hun derde kookboek gelanceerd. In ‘Less is more’ staan vijftig heerlijke gerechten met minder dan acht ingrediënten. Wij mogen twee exemplaren verloten onder abonnees van onze nieuwsbrief.

De lancering van ‘Less is more’ vond plaats in de wintertuin van NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De presentatie van het boek werd gedaan door Rick Nieman.

Derde kookboek
In het kookboek, na Down to Earth en Back to Basics de derde van het duo, creëert Jacob Jan Boerma de heerlijkste gerechten met minder dan acht ingrediënten. Juist in de beperking zit de kracht.

Vijftig gerechten
De vijftig makkelijke maar ook heerlijke gerechten zijn op prachtige wijze gefotografeerd door Sacha de Boer, voormalig nieuwslezers van het NOS 8-uur journaal.

Jacob Jan: ‘Ik hoop dat veel thuiskoks zich laten inspireren door dit boek. Juist door zo min mogelijk ingrediënten te gebruiken, creëer je hele pure en bijzondere gerechten.’

Nieuwsbrief
ChefsFriends mag twee gesigneerde exemplaren weggeven aan abonnees van onze nieuwsbrief.

Wil je in aanmerking komen voor een boek en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, dan kun jij je deze week hier aanmelden. Volgende week kiezen we de winnaars, die krijgen persoonlijk bericht.

Vorig artikel

Big Bottle Party met vier tweesterrenchefs bij Parkheuvel Rotterdam

Volgend artikel

Rijks Amsterdam viert 1-jarig bestaan met culinaire proeverij

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.