Blog

Win exclusieve rondleiding bij Zeeuwsche Zoute: stuur jouw recept in!

Bij Zeeuwsche Zoute staan smaak en kwaliteit centraal. Daarom houdt deze vriend van ChefsFriends een winactie! Heb jij een lekker gerecht met Zeeuwsche Zoute? Stuur je recept en foto in, en maak kans op een rondleiding door de nieuwe loods in Bruinisse.

Hoe doe je mee?

  1. Recept: gebruik Zeeuwsche Zoute in jouw gerecht.
  2. Foto: maak een duidelijke, mooie foto of reel van je gerecht. Je maakt extra kans als je ook het potje Zeeuwsche Zoute duidelijk in beeld brengt. 
  3. Inzenden: stuur je recept en foto per mail (info@zeeuwschezoute.nl) of deel via sociale media met de hashtag #ZeeuwscheZouteRecept.

Wat kun je winnen?

Een exclusieve rondleiding door onze loods in Bruinisse. Ontdek ons productieproces, ontmoet het team en leer meer over onze duurzame werkwijzen.

Je ziet hoe we zeewater uit de Oosterschelde oppompen en zoutkristallen maken. Proef verschillende zoutsmaken tijdens een zoutproeverij en ontvang een voucher van 5 euro voor onze producten in het bezoekerscentrum.

Zeeuwsche Zoute
Foto: Foto Lolo

Hoe wordt de winnaar geselecteerd?

Onze culinaire experts beoordelen de inzendingen op creativiteit, presentatie en smaak. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en het recept wordt gedeeld op onze website en sociale media.

Belangrijke data

  • Inzendingen open: vanaf vandaag
  • Deadline inzendingen: 30-06-2024
  • Bekendmaking winnaar: 01-07-2024

Doe mee en ontdek de magie van Zeeuwsche Zoute! In Bruinisse kijken ze uit naar jouw inzendingen en hopen ze je binnenkort te verwelkomen in de gloednieuwe loods. Wil je sowieso langskomen? Boek dan hier je tickets.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Zeeuwsche Zoute, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of bestellingen kun je terecht op de website van de zoutspecialist uit Zeeland. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe chef voor Dutch Cuisine-restaurant Locals

Volgend artikel

Inter Scaldes: ‘Een droom die geen droom bleek’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.