De herfst is een culinair gezien een prachtig seizoen. Voor Joppe Sprinkhuizen aanleiding om in zijn restaurant Sillyfox in Veghel het Wild&Tamed-menu te introduceren. Een menu van vier gangen inclusief bijpassende wijnen of bieren en beschikbaar van dinsdag tot en met zondag tijdens lunch en diner.
Wild is onlosmakelijk verbonden met het huidige culinaire seizoen. Restaurant Sillyfox in Veghel serveert het in een speciaal ontwikkeld menu: Wild&Tamed.
Lunch en diner
Tot en met 7 november kun je het menu reserveren op dinsdag, woensdag en donderdag tijdens lunch en diner. Het gaat om vier gangen inclusief begeleidende wijnen of bieren en de kosten bedragen 75 euro per couvert.
Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant Sillyfox of telefonisch via nummer (0413) 72 81 28. In beide gevallen onder vermelding van ‘Wild&Tamed’.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…