Restaurant De Fuik in Aalst gaat ‘wild doen’. Vanaf 1 november kun je er namelijk terecht voor het wildmenu van chef Martin Ruisaard en team. Het menu is beschikbaar in vijf of zes gangen en te reserveren tot en met 16 december.
Prachtige ingrediënten, pure smaken en op en top genieten. Van 1 november tot en met 16 december serveren Rosita en Martin Ruisaard in hun restaurant De Fuik in Aalst een wildmenu.
JRE-Nederland
Het menu is beschikbaar in vijf (65 euro) of zes gangen (75 euro) en moet vooraf worden gereserveerd. Daarvoor ga ja naar de website van restaurant De Fuik. Geef daarbij aan dat je komt voor het Wildmenu.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…