Nieuws

Wijnspijsavond met 10 jaargangen Sassicaia bij Parkheuvel

Wie gek is op luxe Toscaanse wijnen en gastronomische topkwaliteit, kan het jaar goed beginnen door op 14 januari aan te schuiven bij een bijzondere proeverij van Sassicaia-wijnen bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel.

Sassicaia behoort tot de meest luxe wijnhuizen van het prachtige Toscane. De Italiaanse topwijn wordt in maar liefst 10 jaargangen geschonken bij een speciale proeverij in Parkheuvel op maandagavond 14 januari.

De proeverij begint om 17.30 uur met ontvangst. Van 18.00 tot 19.45 uur vindt de proeverij van 10 jaargangen Sassicaia plaats. Daarna is er een glas Champagne om de smaakpapillen te neutraliseren.

Om 20.00 uur start een viergangendiner met begeleidende wijnen van Agripunica en Tenuta San Guido. Deelname aan deze bijzondere avond kost 275 euro per persoon. Dit is inclusief de proeverij, een aperitief, viergangendiner, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee na.

De wijnspijsavond vindt plaats is samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen. Aanmelden voor deze avond moet dan ook via job.joosse@okhuysen.nl.

Vorig artikel

Gastronomisch grottendiner bij Restaurant Château Neercanne

Volgend artikel

Italiaans wintermenu bij Mezzo in Braamt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.