Nieuws

Wijnspijs-avond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Wat drink je bij Noorse kabeljauw, gebraden kalfshaas of een bavarois van witte chocolade? Tijdens de wijnspijs-avond van restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek krijg je hierop de antwoorden.

Het met een Bib Gourmand-bekroonde restaurant houdt op vrijdag 8 februari in samenwerking met Kwast Wijnkopers een wijnspijs-avond. Daarbij wordt een 5-gangenmenu geserveerd met bijpassende wijnen.

Het menu bestaat uit:

  • Spicy ceviche van Noorse kabeljauw
  • Geroosterde coquille
  • Gestoofde varkenswang
  • Gebraden kalfshaas
  • Bavarois van witte chocolade

Het wijnspijs-arrangement wordt aangeboden voor 75 euro all-in.  Het ontvangt met een mousserende wijn is om 19.00 uur. Het diner start om 19.30 uur.

Aanmelden kan door te bellen met 0252-413905 onder vermelding van wijnspijs-avond 8 februari.

Restaurant Het Oude Dykhuys is gevestigd aan de Ringvaart in Lisserbroek. Het restaurant staat culinair onder leiding van chef-kok Alfred van Dijk. Het restaurant staat in de Michelingids genoteerd met een Bib Gourmand, een onderscheiding voor goede prijskwaliteit-verhouding.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Deze chefs koken tijdens 24H Chefs voor het goede doel

Volgend artikel

Ontdek Delden en omgeving met Carelshaven Special

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.