Nieuws

Wijnproeverij met culinaire barbecue bij Ross Lovell in Rijsoord

Tijdens de Wijndagen aan de Waal op 19 en 20 augustus kun je op het terras van Ross Lovell in Rijsoord zo’n veertig wijnen proeven. Gekozen in samenwerking met leverancier Wijn aan de Maas. Voor 65 euro per persoon geniet je ook nog eens van heerlijke hapjes.

Restaurant Ross Lovell is gevestigd in het historische pand Wapen van Rijsoord aan de Rijksstraatweg in Rijsoord, waarin voorheen restaurant Hermitage was gevestigd.

Gerrit van den Berg
De exploitatie is in handen van chef-kok Gerrit van den Berg en maître-sommelier Isabella Wildtham.

Terras
Vrijdag 19 (van 16.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 20 augustus (van 12.00 tot 16.00 uur) vinden op het terras van het restaurant de Wijndagen aan de Waal plaats.

Veertig wijnen
Als gast kun je voor 65 euro per persoon zo’n veertig wijnen proeven en zorgt chef-kok Gerrit daarbij voor culinaire heerlijkheden van de barbecue. Via deze link kun je reserveren.

De wijnen zijn geselecteerd in samenwerking met Wijn aan de Maas, een van de wijnleveranciers van Ross Lovell.

Op informele wijze worden de geproefde wijnen toegelicht door de sommeliers en ontvang je als gast informatie om de wijnen het beste tot hun recht te laten komen.

Vorig artikel

Zomerspecial bij restaurant & hotel Hoog Holten

Volgend artikel

To Amuse Haarlem viert 1-jarig bestaan met jubileummenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.