Nieuws

Wijnproeverij met lunch bij Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden in Aduard houdt op zondagmiddag 8 april een wijnproeverij waarbij Australië en Nieuw-Zeeland centraal staan. Aansluitend is er een 4-gangenlunch waarbij de wijnen centraal staan.

De wijnproeverij en wijnspijs-lunch wordt gehouden in samenwerking met wijnleverancier Ad Bibendum. De proeverij wordt begeleid door vinoloog Sietse van Zanten van Ad Bibendum. Het belooft een leerzame, informele en gezellige middag te worden.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt een prachtige ‘Down Under lunch’ van vier gasten. De proeverij begint om 13.00 uur. Aansluitend is de lunch.

De prijs voor de proeverij en lunch bedraagt 100 euro all in. Dit is inclusief wijnproeverij, een bruisend aperitief, 4-gangen met begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises.

Reserveren kan telefonisch via 050-2041235 of per mail naar info@herbergonderdelinden.com onder vermelding van ‘Down Under’.

Herberg Onder de Linden is gevestigd in een rijksmonument uit 1735 en wordt gerund door Steven en Tanja Klein Nijenhuis. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland. Herberg Onder de Linden beschikt over hotelkamers, dus overnachten na een avondje gastronomisch genieten behoort tot de mogelijkheden.

Vorig artikel

Alcoholvrij: een trend of een gewoonte?

Volgend artikel

Dineravond met Edsilia Rombley bij Hofstede Meerzigt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.