Nieuws

Wijnmakerslunch Merlet met wijnen uit Duitsland en Oostenrijk

Wijnen van Weingut Jozef Fischer, Philipp Bründlmayer en Weingut Karl May, en gerechten van sterchef Jonathan Zandbergen. Bij restaurant en hotel Merlet in Schoorl vindt zondag 13 november een wijnmakerslunch plaats, inclusief uitgebreide proeverij.

Liefst drie wijnmakers komen zondag 13 november naar Merlet in Schoorl voor een wijnmakerslunch met proeverij.

Jonathan Zandbergen
Weingut Josef Fischer, Philipp Bründlmayer en de gebroeders May van Weingut Karl May zorgen voor de verhalen, chef Jonathan Zandbergen ontfermt zich over de bijpassende gerechten.

Wijnbouw
De drie wijnmakers vertellen over de huidige energieke wijnbouw en -cultuur van Oostenrijk en Duitsland.

Proeverij
Deelnemen aan lunch en proeverij kan voor 79,50 euro per persoon. De ontvangst is vanaf 12.30 uur, een half uur later start de lunch en die wordt gevolgd door de proeverij. Alleen belangstelling voor de proeverij? Dat kan, deze is afzonderlijk te bezoeken.

Aanmelden voor de lunch kan bij Merlet (info@merlet.nl / 072-509 36 44) of bij Winterberg Wijnen (info@winterbergwijnen.nl). Vermeld er even bij dat je reserveert voor de wijnmakerslunch.

Alliance Gastronomique
Merlet in Schoorl is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Extra wildavond bij l’Atelier in Gulpen

Volgend artikel

Apollo Hotel Almere City Centre krijgt vestiging Bierfabriek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.