Nieuws

Wijnmakersdiner Spanje bij The Hunting Lodge Rozendaal

Restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal houdt woensdag 30 oktober een wijnmakersdiner. Centraal staan de wijnen van het Spaanse wijnhuis Enate. Chef Bert Stomphorst heef een menu van vier gerechten samengesteld die zijn afgestemd op de geserveerde wijnen.

Het wijnmakersdiner in Rozendaal is een initiatief van The Hunting Lodge en Résidence Wijnen. Laura Mayoral van Enate is aanwezig om jou als gast van alles te vertellen over de wijnen van dit wijnhuis.

Bert Stomphorst
Aan tafel geniet je van een viergangenmenu van chef-kok en eigenaar Bert Stomphorst, waarbij de gerechten zijn afgestemd op de geserveerde wijnen.

JRE-Nederland
Enate is gelegen in het dorp Salas Bajas in Somontano en behoort tot de betere wijnhuizen van Spanje. The Hunting Lodge is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Reserveren
De kosten per persoon bedragen 99 euro. Reserveren kan tot vrijdag 25 oktober. Geef daarbij ook even aan of er dieetwensen en/of uitzonderingen zijn. Volg daarvoor deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Marco Geurts nieuwe chef-kok The Roast Room Amsterdam

Volgend artikel

Parels uit de kaaskelder: iets moois ontstaat soms toevallig

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.