Nieuws

Wijnen en wild tijdens proeverij bij Brienen aan de Maas

Sterchef René Brienen en Wijnimport Laurent Smedts slaan de handen ineens voor een wildproeverij in restaurant Brienen aan de Maas. Zondagmiddag 27 november kun in het Limburgse Well terecht voor prachtige wijnen in combinatie met passende wildgerechtjes.

De Wildproeverij bij restaurant Brienen aan de Maas op zondag 27 november is eigenlijk een aaneenschakeling van proeverijtjes.

René Brienen
In de met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid proef je die middag prachtige wijnen van Wijnimport Laurent Smedts en zorgen chef René Brienen en zijn team voor bijpassende wildgerechtjes.

Reserveren
De ontvangst is om 12.30 uur. Deelnemen kan voor 75 euro per persoon all-in. Reserveren kan via de website van het restaurant, door het sturen van een e-mail naar info@renebrienen.nl of door te bellen met telefoonnummer (0478) 50 19 67.

Les Patrons Cuisiniers
Brienen aan de Maas is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Achttien restaurants bekroond met Bib Gourmand

Volgend artikel

Jamie’s Italian Restaurant opent vestiging in Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.