Nieuws

Wijn-spijslunch Bourgogne bij Central Park in Voorburg

Central Park Voorburg houdt zondag 19 mei een wijn-spijslunch met wijnen van Pierre Naigeon uit de Bourgogne. Als gast geniet je van vier gerechten, die allemaal worden begeleid door een wijn van de wijnmaker. Een plek aan tafel kost 99,50 euro all-in per persoon.

Gerenommeerd wijnmaker Pierre Naigeon komt zondag 19 mei naar Voorburg voor een wijn-spijslunch bij Central Park. Jij kunt erbij zijn. De couvertprijs bedraagt 99,50 euro, dit bedrag is all-in.

Vier gangen
De ontvangst is met een mousserend aperitief en een amuse. Aan tafel geniet je van vier gerechten inclusief begeleidende wijnen. Verder ook tafelwater, brood en koffie of thee met lekkernijen.

Wijnmaker
De wijnmaker is aanwezig om de geserveerde wijnen toe te lichten en meer te vertellen over de wijngaarden en het domein in de Bourgogne.

Reserveren
Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Vendanges grand vines. Reserveren kan telefonisch (070-387 20 81) of via de website van Central Park Voorburg.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eemshotel Delfzijl sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Volgend artikel

Aspergefestijn bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.