Nieuws

Wijn-spijsbeleving bij restaurant met ‘Wijnkaart van het Jaar’

Een wijn-spijsarrangement voor 75 euro per persoon bij het restaurant dat volgens culinaire gids Gault&Millau beschikt over de Wijnkaart van het Jaar. Tot en met 20 december serveert Het Wereldmuseum in Rotterdam een wijn en spijs-beleving van vier gangen, inclusief aperitief, mineraalwater en koffie/thee met friandises.

Het arrangement is een wijn en spijs-beleving van vier gangen, maar bevat ook een mousserend aperitief, mineraalwater en koffie of thee met friandises.

Reserveren
Reserveren kan voor 75 euro per persoon – terwijl de normale prijs volgens het restaurant 117,50 euro bedraagt – voor zowel lunch als diner op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Gault&Millau
In de culinaire gids Gault&Millau 2016 is het Wereldmuseum opgenomen als winnaar van de award die hoort bij de titel ‘Wijnkaart van het Jaar’.

Wereldmuseum
Het Wereldmuseum is te bereiken via telefoonnummer 010-270 71 85. Een mail sturen mag ook: restaurant@wereldmuseum.nl.

Geef in beide gevallen aan dat je reserveert voor het ‘wijn-spijsarrangement’.

Vorig artikel

Video: Ontdekkingstocht door achtertuin Het Koetshuis Bennekom

Volgend artikel

Overdekte foodmarkt met veertien restaurants in Amersfoort

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.