Nieuws

Wijn-spijsbattle bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

Bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven vindt donderdag 17 maart een heuse wijn-spijsbattle plaats. Wijnen uit het Duitse Baden en de Elzas in Frankrijk spelen die avond de hoofdrol. De met één Michelinster bekroonde chef Johan van Groeninge serveert er een verrassingsmenu van vier gangen bij.

Een avond wijnen en spijzen voor een all-in prijs van 89 euro per persoon bij sterrestaurant Avant-Garde Van Groeninge in het Philips-stadion in Eindhoven.

Johan van Groeninge
Chef en eigenaar Johan van Groeninge verzorgt een verrassingsmenu van vier gangen. De gerechten worden begeleid door een glas wijn uit Baden (Duitsland) of de Elzas (Frankrijk).

All-in
Omdat het all-in is, geniet je als gast ook van ijswater en luxe mokka of theeservies met verschillende lekkernijen. De ontvangst is vanaf 18.30 uur, het diner start een half uur later.

Reserveren
Meer informatie over de wijn-spijsbattle kun je vinden op de website van het sterrestaurant, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Daar heb je ook de gelegenheid om te reserveren. E-mailen kan ook: info@restaurantavantgarde.nl.

Vorig artikel

Vinkeles-arrangement in nieuwe private dining-ruimte The Dylan

Volgend artikel

Culinaire avond ‘koken met sterren’ bij Dorset in Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.