Nieuws

Wijn-spijsavond met wijnen uit Zuid-Afrika bij De Burgemeester

Wijnen uit Zuid-Afrika in de hoofdrol bij De Burgemeester in Linschoten. Donderdag 15 september vindt in het met één Michelinster bekroonde restaurant een exclusieve wijn-spijsavond plaats in samenwerking met Hamilton Russell Vineyards. Voor 125 euro per persoon all-in heb je een plek aan tafel.

‘Van Hamilton Russell Vineyards uit het mooie Zuid-Afrika hebben we een paar prachtige wijnen aan ons assortiment toegevoegd’, aldus eigenaren Anne Hövels en Sander Spruijt van De Burgemeester in Linschoten.

Om de wijnen te introduceren, is donderdag 15 september een exclusieve wijn-spijsavond. Eigenaar Anthony Hamilton Russell en zijn vrouw Olive zijn daarbij aanwezig.

Sander Spruijt
Sander serveert een viergangenmenu, dat speciaal is samengesteld in combinatie met de wijnen en dat betekent optimaal genieten van uitgekiende combinaties.

Menu
Het menu wordt voorafgegaan door drie heerlijke amuses, er is kaas na en er wordt afgesloten met een kop koffie of thee.

Reserveren
Deelnemen aan deze bijzonder avond kan voor 125 euro per persoon, deze prijs is all-in. Reserveren is noodzakelijk en kan via telefoonnummer (0348) 41 40 40.

Michelin
De Burgemeester in Linschoten is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Rogier Braakman over Sandton Hotels en Pillows (2/3)

Volgend artikel

Italiaanse sterrenchefs komen koken bij Fris in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.