Nieuws

Wijn-spijsavond met Garbole-wijnen bij Fred in Rotterdam

Een bijzondere avond wijn en spijs bij Restaurant Fred. Maandag 25 maart kun je in het Rotterdamse tweesterrenrestaurant genieten van het assortiment van wijnhuis Garbole uit Italië. Met op het menu onder andere Amarone, inclusief persoonlijke toelichting.

‘Staat maandag 25 maart al in je agenda’, zo vragen ze zich af bij Restaurant Fred in Rotterdam.

Lees ook: Restaurant Fred viert jubileum met spraakmakende restyling

Fred Mustert
Eigenaar en tweesterrenchef Fred Mustert serveert die avond een bijzonder menu met wijnen van wijnhuis Garbole uit Veneto in Italië.

‘Garbole maakt Amarone zoals weinigen tot nu toe hebben kunnen proeven.’

All-in
Voor een all-inprijs van 229 euro per couvert heb je een plek aan tafel bij Restaurant Fred en geniet je van een compleet verzorgde avond met de wijnen van Garbole inclusief persoonlijke toelichting door de wijnmaker zelf.

Lees ook: internationale prijs voor interieur Restaurant Fred

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantfred.nl of door te bellen met telefoonnummer (010) 212 01 10.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Anne-Laura en Dick Middelweerd over 30 jaar De Treeswijkhoeve

Volgend artikel

Sneak peek: de nieuwe locatie van De Nieuwe Winkel in Nijmegen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.