Nieuws

Wijn-spijsavond met cava-huis bij Tapisco in Den Haag

Restaurant Tapisco in Den Haag houdt vrijdag 7 september een wijn-spijsavond met wijnen van het huis Agustí Torelló Mata. Bij iedere door sterchef Marcel van der Kleijn en zijn team geserveerd gerecht wordt de bijpassende wijn toegelicht door Manel Serratosa Gil van het cava-bedrijf.

Agustí Tirelló is een Cava-huis, waarbij uitsluitend wordt gewerkt met traditionele druivenrassen voor deze streek even ten zuiden van Barcelona.

Marcel van der Kleijn
Tijdens het wijn-spijsdiner in restaurant Tapisco in Den Haag wordt bij iedere gerecht van Marcel van der Kleijn een bijpassende wijn geserveerd, inclusief toelichting door Manel Serratosa Gil.

Tapas en petiscos
Voor deze avond (aanvang aperitief om 18.00 uur) geldt een prijs all-in van 89 euro per persoon. Er is ontvangst met aperitief, zeven gangen tapas en petiscos met begeleidende wijn, tafelwater en koffie of thee. Reserveren kan via de website van Tapisco.

Vorig artikel

Reserveer nu voor ‘Geheim Restaurant’ van De Librije

Volgend artikel

Dominio de Pingus-diner bij FG Restaurant in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.