Nieuws

Wijn-spijsavond Griekenland bij Restaurant Elea in Rijswijk

Restaurant Elea in Rijswijk houdt zondag 2 juni een proeverij inclusief wijn-spijsdiner met wijnen uit Griekenland in de hoofdrol. Chef-kok en eigenaar Takis Panagakis serveert een viergangenmenu met gerechten die worden begeleid door uitsluitend Griekse wijnen. Op de proeftafel staan vijftien wijnen uit het Zuid-Europese land.

De proeverij bij Restaurant Elea in Rijswijk vindt plaats in samenwerking met wijnleverancier Griekse wijnen. Als gast kun je vijftien wijnen uit Griekenland proeven.

Takis Panagakis
Aansluitend serveert chef-kok Takis Panagakis een menu van vier gangen met daarbij louter bijpassende Griekse wijnen.

Proeverij en diner
De prijs per persoon bedraagt 99,50 euro. De proeverij is hierbij inbegrepen en het diner is all-in. Alleen proeven (en niet dineren), is ook mogelijk. In dat geval bedragen de kosten 20 euro.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen met Restaurant Elea in Rijswijk: (070) 214 38 60. Proeven kan van 15.00 tot 17.00 uur, het aansluitende diner vangt aan om 18.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Blog: Vernieuwend en jeugdig Carelshaven bruist weer

Volgend artikel

Ontdek Zuid-Limburg met Cultuurtocht Camille Oostwegel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.