Nieuws

Wijn-spijsarrangement Alois Lageder bij Avant-Garde Van Groeninge

Wijnen van een van de topdomeinen in het Noord-Italiaanse Alto Adigo, die van Alois Lageder, worden op vrijdag 8 maart geschonken bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge. Er is een aantrekkelijk arrangement samengesteld voor deze avond.

De wijnmakerij Alois Lageder in Alto Adige bestaat uit vijftig hectare eigen wijngaarden, die worden beheerd op basis van biodynamische principes. Het wijnhuis ligt tussen Bozen en Trente in het bergachtige Noord-Italië niet ver van de grens met Oostenrijk.

Patron Johan van Groeninge maakt 5 gerechten waarbij wijnen van Alois Lageder worden geschonken. Het arrangement begint met een glas mousserende wijn als aperitief, daarna 5 gangen met wijnen, tafelwater en een mokka- of theeservies met lekkernijen.

Dit arrangement wordt aangeboden voor een all-in prijs van 125 euro en start om 8 maart om 18.30 uur. Reserveren kan door te bellen met 040-2505640. Dit wijn-spijsarrangement wordt gehouden in samenwerking met Résidence Wijnen.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge is gevestigd in het Philips Stadion aan de Frederiklaan 10D in Eindhoven.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jubilaris Peter Bruins krijgt eigen menu

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Zuid-Holland van Erik van Loo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.