Nieuws

Wiesen Eindhoven viert de lente met speciale voorjaarslunch

De lente begint zondag 20 maart officieel en dat betekent voorjaar. Voor het recent volledig vernieuwde sterrestaurant Wiesen in Eindhoven aanleiding een voorjaarslunch te introduceren. Chef-kok Yuri Wiesen serveert vier gangen voor 39,50 euro. Deze aanbieding is te reserveren tot 1 mei.

‘Het voorjaar is in aantocht en wij hebben er zin in’, zo kondigen Jessie en Yuri Wiesen van sterrestaurant Wiesen in Eindhoven hun voorjaarsaanbieding aan.

Vernieuwd restaurant
‘Kom lekker genieten van een heerlijke lunch, die we bij mooi weer zelfs buiten serveren’, aldus de eigenaren, die hun restaurant recent volledig vernieuwden.

Vier gangen
Voor 39,50 euro per persoon geniet je van een lunch, die bestaat uit vier gangen. De voorjaarsaanbieding is geldig tot 1 mei.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Wiesen of telefonisch via nummer 040-244 66 66. Geef in beide gevallen aan dat het gaat om de voorjaarslunch.

Video vernieuwd restaurant Wiesen

Eigenaren Jessie en Yuri Wiesen hebben hun sterrestaurant volledig gerestyled. Eind januari openden de deuren van de vernieuwde eetgelegenheid, die volgens de eigenaren ‘in niets meer lijkt op het oude Wiesen’. ChefsFriends mocht de eerste bewegende beelden schieten.

Vorig artikel

Bilderberg Hotel De Keizerskroon in nieuw jasje

Volgend artikel

Sterrenchefs aan de slag met asperges in pop-up restaurant

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.