Vakantie in eigen land

Wielerarrangement Tour d’Heeze bij hotel Kapellerput

Rik Hüsken fietst al sinds zijn veertiende en wil zijn enthousiasme delen met zijn gasten. De eigenaar van Kapellerput in Heeze heeft routes uitgezet in Noord-Brabant, Limburg en (vlak over de grens in) België. Er zijn routes voor op de weg, ATB en gravel, deze zijn via GPX-bestanden te downloaden.

Ontdek de prachtige fietsomgeving vanuit hotel Kapellerput in Heeze. Iedereen komt aan zijn of haar trekken. Start en finish zijn in alle gevallen bij het hotel, waar je in een afgesloten ruimte je (race)fiets veilig kunt stallen.

Wielermuseum
In de maanden juli en augustus is er zelfs een huismuseum met wielercuriosa te bezoeken. Deze is gerealiseerd in een deel van de vroegere kapel en werd onlangs geopend door voormalig wereldkampioen veldrijden Lars Boom.

Je treft er kampioensshirts, tricots, fietsen, medailles, perskaarten, boeken, foto’s, wielerkunst en nog veel meer.

Ontbijt en diner
Tour d’Heeze is een driedaags wielerarrangement. Je verblijft twee dagen op een Make-My-Day kamer inclusief ontbijt. In de avonduren word je verwend met een driegangenmenu in restaurant Cambium en na het fietsen geniet je op het terras van een biertje.

Vorig artikel

Restaurants Eden en Ledeboer kiezen voor JRE-Nederland

Volgend artikel

Nieuwe chefs voor De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.