Nieuws

Whisky en spijs tijdens proeverij bij Valuas in Venlo

Liefhebbers van whisky opgelet! Maandag 28 oktober vindt bij hotel-restaurant Valuas in Venlo een whisky-spijsproeverij plaats in samenwerking met The Scotch Malt Whisky Society. Je proeft drie gerechten van sterchef Eric Swaghoven in combinatie met een aantal whisky’s.

Het is de eerste keer dat The Scotch Malt Whisky Society en hotel-restaurant Valuas de handen ineenslaan voor een whisky-spijsproeverij.

Eric Swaghoven
Maandag 28 oktober zorgen de door Michelin met een ster bekroonde chef Eric Swaghoven en zijn team voor drie gerechten die matchen met de diverse whisky’s die erbij worden geserveerd.

Reserveren
Een mooie kans voor de liefhebber. De kosten bedragen 70 euro per couvert. Wil jij erbij zijn? Via deze link kun jij je plek aan tafel reserveren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘Back to Normal’-menu bij Villa la Ruche in Voorburg

Volgend artikel

Warming up PSV in Europa League bij De Karpendonkse Hoeve

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.