Nieuws

WestCord Hotels start 2019 met Waanzinnige WestCord Weken

WestCord Hotels begint het nieuwe jaar met een extra editie van de Waanzinnige WestCord Weken. Van 4 tot en met 10 januari kun je tegen een speciaal tarief een kamer of appartement reserveren in zes daarvoor benoemde actieweken. Er geldt een vanaf-prijs van 55 euro per nacht.

‘Oké, nog een keer dan: Waanzinnige WestCord Weken’. WestCord Hotels start het nieuwe jaar met een extra ronde van deze actie.

Hotel of appartement
Van vrijdag 4 tot en met donderdag 10 januari kun je een hotelkamer op appartement boeken voor een verblijf in de zes actieweken.

Actieweken
Je kunt reserveren voor een verblijf in de volgende weken: vrijdag 4 januari tot en met donderdag 17 januari, vrijdag 1 tot en met donderdag 14 februari en vrijdag 1 tot en met vrijdag 14 maart.

Hotels
Voor de Waanzinnige WestCord Weken geldt een vanaf-prijs van 55 euro per nacht op basis van een verblijf met twee personen. Voor de actievoorwaarden, de tarieven en de deelnemende hotels kun je terecht op de speciale actiesite van WestCord Hotels.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vergroot je wijnkennis met 5-daagse studiereis naar zonnig Mallorca

Volgend artikel

Street Food Diner bij sterrestaurant Rijks in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.