Vacatures

Werken met Veluwe als achtertuin in keuken Het Koetshuis

Vacature – Vanwege een nieuwe uitdaging van de chef heeft Het Koetshuis in Bennekom enkele vacatures openstaan. Het met een Michelinster bekroonde restaurant zoekt een chef, een souschef en een chef de partie. Wil jij werken in een keuken die de Veluwe als achtertuin heeft, reageer dan direct.

Chef Niels van Dooijeweert gaat Het Koetshuis in Bennekom verlaten voor een nieuw avontuur en dat betekent dat er plek vrij komt in de keuken van de bij de Alliance Gastronomique aangesloten eetgelegenheid van de familie Löhr.

Bennekom
Het restaurant heeft de Veluwe als achtertuin. Dat betekent dat jij op weg naar je werk door de bossen van Bennekom rijdt en geniet van al het moois dat Moeder Natuur te bieden heeft: paddenstoelen langs de weg, uitgestrekte akkers en soms zelfs reeën.

Michelin
Wij zoeken een zelfstandige chef met enige jaren ervaring in bij voorkeur restaurants met een Michelinster, een Bib Gourmand of een notering in een van de culinaire gidsen.

Omgaan met de druk die werken op dit niveau met zich meebrengt, is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je verstaat je vak, kunt coachend leidinggeven en vindt het leuk om leerlingen te begeleiden.

Souschef en chef de partie
Naast een chef is er in onze keuken ook plek voor een souschef en een chef de partie. Voor een super leuke werkplek, een passend salaris, een enthousiast en ambitieus team en een keuken omgeven door prachtige natuur zorgen wij.

Filosofie
Help jij mee bij het uitdragen van de filosofie van onze oprichter en vader: één ster behouden, is streven naar twee? Stuur je motivatiebrief met cv naar info@hetkoetshuis.nl t.a.v. Danny Löhr.

Meer weten over de vacatures of het restaurant? Danny is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 41 73 70.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foie royale in Dutch Cuisine-menu Bolenius Amsterdam

Volgend artikel

Florian van Dillen opent restaurant in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.