Nieuws

Werelds aan het Strand Ouddorp wint publieksprijs Mooiste Bar

Voor een drankje aan de mooiste bar van Nederland moet je volgens bezoekers van de website van horecavakblad Entree Magazine zijn bij Werelds aan het Strand in Ouddorp. Zij verkozen de recent geopende horecagelegenheid boven het Nhow-hotel in Rotterdam en MaMa Kelly in Den Haag.

De uitverkiezing van Werelds aan het Strand in Ouddorp werd dinsdag 22 september bekendgemaakt tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam.

Nhow en MaMa Kelly
Deze publieksprijs was één van de drie prijzen die werden uitgereikt in het kader van de wedstrijd Mooiste Bar van Nederland 2015.

De twee andere finalisten waarop bezoekers van de website van Entree Magazine konden stemmen, waren het Rotterdamse Nhow-hotel en MaMa Kelly in Den Haag.

Blue Collar Hotel
Er werd eveneens een publieksprijs uitgereikt aan de mooiste klassieke bar. Die titel ging naar de Hertog Jan Proeverij in Arcen.

De vakjury verkoos de bar van het Blue Collar Hotel in Eindhoven tot de mooiste van Nederland 2015. ‘Een prachtige eyecatcher met respect voor het verleden en afgestemd op de toekomst’, aldus de jury.

Amsterdam
In die categorie waren ook twee hoofdstedelijke bedrijven in de race: The Harbour Club Kitchen en Nacional.

De wedstrijd om de mooiste bar van Nederland werd in 2015 voor de derde keer georganiseerd door Entree Magazine.

Vorig artikel

Dick Middelweerd serveert exclusief diner in kerk Eindhoven

Volgend artikel

Élevé Restaurantweek: driegangendiner voor 35 euro

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.