Nieuws

Wellness Hotel Heerlickheijd van Ermelo krijgt frisse look

De Heerlickheijd van Ermelo heeft in coronatijd niet stilgezeten. Het hotel heeft de wellness aangepakt en de deuren geopend van het vernieuwde Beauty & Health Center.

De vloer is onder andere vervangen door een authentieke eiken vloer, en de ruimtes zijn opgefleurd met een frisse look. Het Beauty & Health Center biedt een totaalpakket aan behandelingen en arrangementen, voor het welzijn van lichaam en geest.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontspannende massages, wimpers en wenkbrauwen shapen, diverse gezichtsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen, (plaatselijk) afvallen door middel van cryolipolyse, pedicure door Perfectfeet en hairstyling door Fouzia’s Haarlijn.

Er kunnen zowel online als telefonisch afspraken geboekt worden. Ook de medewerkers van het Beauty & Health Center werken geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De goed geventileerde behandelruimtes zijn zeer ruim opgezet.

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren Hotel, Wellnesslocatie & Congrescentrum op de Veluwe. Het hotel telt 127 hotelkamers en suites. Daarnaast zijn er vergaderzalen, is er een restaurant en dus een gerenoveerd wellnesscentrum.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Utrecht van Sander Spruijt

Volgend artikel

Bij deze restaurants kun jij terecht op het terras

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.