Nieuws

Welkom 2020-arrangement bij De Leuf in Ubachsberg

Restaurant De Leuf in Ubachsberg serveert in de maanden januari en februari het ‘Welkom 2020’-arrangement. Voor 120 euro per persoon geniet je van een bruisend aperitief, een menu van vier gangen met begeleidende wijnen, tafelwater en mokkaservies met sweets.

Het team van het door Michelin met een ster bekroonde De Leuf in het Limburgse Ubachsberg trapt het nieuwe jaar af met een speciaal arrangement.

‘Welkom 2020’ bestaat uit een viergangenmenu all-in, kost 120 euro per couvert en is beschikbaar in de maanden januari en februari.

Robin van de Bunt
Je krijgt een bruisend aperitief geserveerd, de vier gerechten van chef Robin van de Bunt worden geserveerd met bijpassende wijnen, er is tafelwater en je sluit af met een mokkaservies met zoetigheden.

Reserveren
Het is niet beschikbaar op zaterdag en niet op Valentijnsdag. Reserveren kan via onderstaande button en onder vermelding van ‘welkom 2020’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Schip ss Rotterdam viert 10-jarig bestaan als hotel

Volgend artikel

Pulitzer Amsterdam tijdens Hotelnacht chocoladewalhalla

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.