Nieuws

Wedstrijdkok Marco Helsloot naar ’t Nonnetje Harderwijk

Een mooie uitbreiding voor de keuken van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk. Met ingang van 1 november komt Marco Helsloot de brigade onder leiding van Michel van der Kroft versterken. ‘Met zijn komst willen wij onze ambities voor de toekomst kracht bijzetten.’

‘Met veel plezier en trots kondigen wij aan dat Marco Helsloot per 1 november aanstaande ons team in ’t Nonnetje komt versterken in de functie van souschef’, zo laat tweesterrenchef Michel van der Kroft weten aan ChefsFriends.

Michel van der Kroft
‘Marco is een geboren en getogen Volendammer en al vijf jaar werkzaam bij restaurant en hotel Merlet in Schoorl, waar hij zich heeft opgewerkt van chef de partie tot souschef en op dit moment de functie bekleedt van keukenchef.’

Gouden Koksmuts
Marco is een actief wedstrijdkok en daarmee ook succesvol. Zo won hij de afgelopen jaren onder ander het Zilveren Koksmes en de Slag op de Schelde. Met het team van Merlet won hij dit jaar de Gouden Koksmuts.

Reserveren
Michel laat verder weten uit te zien naar de komst van Marco en met hem als nieuwe aanwinst de ambities voor de toekomst kracht bij te willen zetten.

ChefsFriends wenst Marco en het team van ’t Nonnetje veel succes samen. Benieuwd? Volg deze link om een reservering te maken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Muzikale culinaire zondag bij Orangerie De Pol in Doetinchem

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Drenthe van Thomas van Mechelen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.