Blog

Wat Zeeuwsche Zoute anders maakt dan tafelzout en zeezout

De unieke mineraliteit van de Oosterschelde, de filtering, het uithalen van het calcium en de ambachtelijke en duurzame manier van produceren geven Zeeuwsche Zoute haar uitgesproken smaak. Maar er zijn meer verschillen met tafelzout zoals wij dat kennen en zeezout. In deze video legt eigenaar Christian Clerx je het uit.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Zeeuwsche Zoute, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of bestellingen kun je terecht op de website van de zoutspecialist uit Zeeland. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Deze wijnbar heeft 450 Italiaanse wijnen op de kaart

Volgend artikel

Syrco Bakker en Pascal Jalhaij koken Indisch bij Kasteel Kerckebosch in Zeist

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.