Blog

Wat maakt een burger een topburger volgens Mikel Pouw?

De hamburger blijft hip, thuis of in de horeca. Maar wat maakt een burger nou een topburger?  Mikel Pouw van Nice to Meat geeft de ingrediënten prijs om van een burger een topburger te maken. Zowel voor de reguliere burger als de smashburger.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Nice to Meat, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of het bestellen van vlees of andere producten, kun je terecht op de website Nicetomeatyou.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lievergoed Collectie breidt managementteam uit met nieuwe aanstellingen

Volgend artikel

Camille Oostwegel kondigt spectaculaire plannen Kruisherenhotel Maastricht aan

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.