Nieuws

Warming up PSV in Europa League bij De Karpendonkse Hoeve

Dankzij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven worden de thuiswedstrijden van PSV in de Europa League nog leuker. Tijdens de drie poulewedstrijden in het Philips Stadion serveert het team onder leiding van chef-kok Rob van der Veeken het zogeheten ‘warming up’-menu. Uiteraard ben je keurig op tijd aanwezig voor de aftrap.

PSV speelt ook dit seizoen Europees voetbal en dus zorgt De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven opnieuw voor het warming up-menu.

Rob van der Veeken
Voor 60 euro per couvert geniet je van een bruisend aperitief, een amuse, twee gangen menu van chef Rob van der Veeken, twee glazen huiswijn en koffie met zoete lekkernij.

Lees ook: Vrolijke en energieke koers De Karpendonkse Hoeve

Philips Stadion
De ploeg van trainer Mark van Bommel speelt 19 september tegen Sporting Portugal, het restaurant is dan geopend vanaf 16.00 uur. Op 24 oktober komt LASK Linz naar het Philips Stadion en kun je vanaf 18.00 uur terecht bij De Karpendonkse Hoeve.

De laatste poulewedstrijd in Eindhoven is 12 december tegen Rosenborg BK. Ook dan is het restaurant geopend vanaf 16.00 uur. Voor het plaatsen van een reservering, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Whisky en spijs tijdens proeverij bij Valuas in Venlo

Volgend artikel

Muziek en gastronomie komen samen bij Château St. Gerlach

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.