Nieuws

Walking lunch door zeven restaurants Alliance Gastronomique

Zeven bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurants houden zondag 7 oktober een zogeheten Supernovae Lunch in Giethoorn. Het gaat om een ‘walking lunch’ met gerechtjes van ’t Nonnetje, De Heeren van Harinxma, De Librije, De Vlindertuin, Dorset, Het Koetshuis en Kaatje bij de Sluis.

Negen Michelinsterren komen zondag 7 oktober bij elkaar op de Giethoorn voor een zogeheten Supernovae Lunch.

Supernovae
Een supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. In dit geval de sterren van zeven bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurants.

Tijdens een mooie toch door natuurgebied De Weerribben verzorgen de deelnemende bedrijven een ‘overheerlijke explosie van smaken’, resulterend in vele sprankelende gerechten tijdens een bijzondere walking lunch.

De Librije
De gerechtjes en amuses zijn afkomstig van ’t Nonnetje (Harderwijk), De Heeren van Harinxma (Beetsterzwaag), De Librije (Zwolle), De Vlindertuin (Zuidlaren), Dorset (Borne), Het Koetshuis (Bennekom) en Kaatje bij de Sluis (Blokzijl).

Rondvaart
De ontvangst is zondag 7 oktober vanaf 10.30 uur, een half uur later is de afvaart. Aan boord is live-entertainment. Omstreeks 16.00 uur ben je terug in Giethoorn.

Voor 150 euro per persoon all-in kun je mee met deze bijzondere rondvaart. Reserveren kan via de website van Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Château Neercanne Maastricht lid van prestigieus Relais & Châteaux

Volgend artikel

Maître versus souschef-menu bij Cucina del Mondo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.