Nieuws

Walking dinner van acht gangen in Rozendaal; opbrengst voor Culibus

Acht gangen walking dinner voor 59 euro en daarmee ook nog eens een goed doel steunen. Zondag 27 september komen vijf bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe aangesloten restaurants in actie voor de Culibus, een initiatief van de restaurantvereniging om kinderen te laten zien hoe je lekker en gezond kunt eten.

De walking dinner van acht gangen is een initiatief van de restaurants Basiliek in Harderwijk, De Saffraan in Amersfoort, La Folie in Zaltbommel, ’t Klooster in Wijk bij Duurstede en The Hunting Lodge in Rozendaal.

Jeunes Restaurateurs d’Europe
Zij zijn allemaal aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d’Europe, de restaurantvereniging die de Culibus exploiteert.

Met deze tot keuken(s) omgebouwde touringcar rijden restaurateurs belangeloos het land door om kinderen te laten zien dat je met gezonde voeding (ook) heerlijk kunt koken.

Om de bus te laten rijden, is geld nodig. En dat is de reden voor deze walking dinner, die plaatsvindt bij The Hunting Lodge in Rozendaal.

Reserveren
De ontvangst is vanaf 16.30 uur, waarna om 17.00 uur wordt aangevangen met het diner. Deelnemen kan voor 59 euro per persoon en daarbij zijn een aperitief en koffie/thee inbegrepen.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting JRE Culibus. Reserveren kan bij één van de vijf deelnemende restaurants.

De afgelopen dagen zijn alle bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe aangesloten restaurateurs in actie gekomen voor de Culibus.

Video Culibus

Meer weten over de Culibus? ChefsFriends sprak recent met Patrick van Zuiden, Eugène van Angelbeek en Jan Marrees over dit initiatief.

Vorig artikel

Lunch met Zuid-Afrikaanse wijnen bij Bridges Amsterdam

Volgend artikel

Jannis Brevet van Inter Scaldes over de Zeeuwse oester

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.