Edwin Raben is wijnkenner, wijndocent en wijnondernemer. Met een rijke ervaring in de horeca schoolt de vinoloog dagelijks professionals en consumenten. In de rubriek Eds Wijnwijsheden op ChefsFriends.nl gaat hij dieper in op de bijzondere wereld van en achter wijn. Vandaar de vraag: waarom hoort rode wijn niet alleen bij vlees en witte wijn niet alleen bij vis?
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Wie van wijn houdt, weet dat elke fles zijn eigen verhaal heeft. Maar heb je…
-
Deze spareribs zijn een culinaire traktatie die je letterlijk en figuurlijk doet watertanden. Bij Ron…
-
De regio rond Aberdeen in Schotland is bijzonder geschikt voor houden van rundvee vanwege de…