Partnercontent

Vraag STAP-budget aan en schrijf je in bij WTOL-Academy

Partnercontent – WTOL-Academy heeft in de nieuwste ronde voor het aanvragen van STAP-budget aan bijna 350 deelnemers aanmeldingsbewijzen verstrekt. Deze kandidaten kunnen vanwege de flexibele startdata op ieder gewenst moment starten met een opleiding naar keuze. Heb jij al een aanvraag gedaan? De volgende ronde is dinsdag 1 november.

Donderdag 1 september om 10.00 uur opende het UWV de nieuwe STAP-aanvraagronde. Om 12.15 uur was het budget vergeven: 38,5 miljoen in twee uur en een kwartier.

Bevestiging UWV
WTOL-Academy heeft ook deze ronde STAP-aanmeldingsbewijzen verstrekt aan deelnemers. Deze kandidaten zaten op de eerste dag van de maand september gereed om hun bewijs te uploaden via Stapuwv.nl.

Ondanks de drukte en de korte periode waarin het volledige budget van deze rond werd vergeven, slaagden 150 van hen erin een bevestiging van het UWV te bemachtigen. Zij starten binnenkort dus met een opleiding.

Flexibele startdatum
WTOL-Academy heeft gekozen voor een flexibele startdatum op het aanmeldbewijs. Dit heeft te maken met interne procedures van zowel de opleider als het UWV. De lesdagen voor deze aanmeldingsperiode staan onder het kopje ‘lesdagen’ vermeld bij de betreffende opleiding.

Opleidingsplaats
Geen zorgen dus als je bijvoorbeeld een wijnopleiding wilt starten in Den Haag op 15 januari 2023. Of die van leermeester in Amsterdam. Jij kiest de opleidingsplaats en WTOL-Academy neemt contact met je op voor de eerste mogelijkheid om te starten. Komt dat niet uit, dan wordt samen gekeken naar een moment dat wel geschikt is.

Volgende ronde
Dinsdag 1 november is de volgende aanmeldingsronde. Zorg ervoor dat je erbij bent. Meld je nu aan en ontvang je PDF-aanmeldingsbewijs en zorg ervoor dat je die dag om 10.00 met heel veel geduld klaar zit om je document te uploaden. Meer weten? Neem een kijkje op de website van WTOL-Academy.

Vorig artikel

Carstens opent deuren: ‘Ongedwongen sfeer en verrassend eten’

Volgend artikel

Bekend restaurant Kaatje bij de Sluis in andere handen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.