Nieuws

Documentaire Noma bij restaurant ONE in Roermond

Het is misschien wel dé culinaire documentaire die je als liefhebber van goed eten en goed drinken moet hebben gezien: Noma my perfect storm. De film over restaurant Noma in Kopenhagen en chef René Redzepi is maandag 14 maart exclusief te zien bij restaurant ONE in Roermond.

Restaurant Noma in het Deense Kopenhagen wordt door velen gezien als de beste van de wereld.

René Redzepi
Chef René Redzepi wordt door journalisten en critici geprezen om zijn creatieve gerechten. Het restaurant trekt gasten van over de hele wereld.

Daartoe aangezet door nieuwsgierigheid en ontzag voor het wonder van de Scandinavische keuken, ook wel bekend als Nordic Cuisine.

My perfect storm
Noma my perfect storm van Magnolia Pictures heeft het verhaal van Redzepi en Noma vastgelegd.

De chef biedt een kijkje in zijn keuken, maar vertelt ook over de ontberingen die horen bij het runnen van een restaurant op het hoogste niveau en hoe moeilijk het is om dat niveau te handhaven.

JRE Nederland
De vertoning bij restaurant ONE in Roermond is een exclusieve voorpremière en dat is voor eigenaar Edwin Soumang en JRE Nederland-collega Jan Marrees van Bretelli in Weert aanleiding de avond van nog meer elan te voorzien. Beide door Michelin bekroonde chefs serveren gerechten en hapjes op sterniveau.

Reserveren
Voor 125 euro all-in kun jij erbij zijn. Reserveren kan via www.restaurantone.nl/shop. Let op: er zijn slechts 137 kaarten beschikbaar.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van restaurant ONE of contact opnemen via telefoonnummer (0475) 60 02 62.

Het volledige programma ziet er als volgt uit
16.00 uur – Ontvangst, met cocktail en fingerfoods.
17.00 uur – Voorgerechten door restaurants ONE en Bretelli.
17.30 uur – Voorpremière NOMA MY PERFECT STORM in ECI Film.
19.00 uur – Gerechten van ONE en Bretelli in een feestelijke setting, met muziek van dj Bix.
22.00 uur – Einde.

Bestel hieronder je boeken van René Redzepi en steun ChefsFriends met je aanschaf.
René Redzepi – Tijd en plaats in de Nordic cuisine
René Redzepi – Time and place in Nordic Cuisine
Noma: a work in progress
René Redzepi: a work in progress

Vorig artikel

Restaurant Jérôme viert 8-jarig bestaan met speciaal menu

Volgend artikel

Foodcourt restaurant Dorset in tankstation geopend

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.