Nieuws

Voorjaarsproeverij bij restaurant De Swarte Ruijter in Holten

Het met een Michelinster bekroonde restaurant De Swarte Ruijter in Holten houdt zondag 14 april een voorjaarsproeverij. Chef en eigenaar Erik de Mönnink serveert vijf lunchgerechtjes, daarnaast geniet je van een aperitief, twee proefwijnen en koffie of thee. De prijs per couvert bedraagt 65 euro all-in.

Bij restaurant De Swarte Ruijter in het Overijsselse Holten draait het zondag 14 april om het voorjaar.

Erik de Mönnink
De door Michelin met een ster bekroonde Erik de Mönnink serveert die middag vijf lunchgerechtjes, die deel uitmaken van een proeverij.

Wie aanschuift, geniet bovendien van twee proefwijnen, een aperitief en koffie of thee.

Reserveren
De kosten voor de voorjaarsproeverij bedragen 65 euro persoon all-in. De start is om 12.00 uur, het verwachte einde is rond de klok van 16.00 uur.

Wil jij erbij zijn, reserveer dan je tafel via telefoonnummer (0548) 59 66 60 of stuur een e-mail naar info@swarteruijter.nl.

Les Patrons Cuisiniers
Erik de Mönnink en De Swarte Ruijter zijn aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Adam in Amsterdam serveert verrassende avond uit

Volgend artikel

Nieuwe editie eigen restaurantweek bij Wolfslaar in Breda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.