Nieuws

Voordeelmenu bij eerder eten bij Fris in Haarlem

Wil je vroeg aan tafel omdat je bijvoorbeeld nog weg moet, dan heeft restaurant Fris in Haarlem een leuk arrangement: Vroege Fris Voordeel. Een 3-gangenmenu voor een scherpe prijs en gegarandeerd op tijd weer van tafel.

Het gaat om een 3-gangen verrassingsmenu en wordt op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 17.30 en 18.00 uur aangeboden. Ideaal om vanuit werk lekker te gaan eten, of voor een voorstelling of avondvergadering.

Om 19.30 uur moet de tafel weer beschikbaar zijn. Binnen anderhalf tot twee uur wordt het 3-gangen verrassingsmenu geserveerd voor het zeer aantrekkelijke tarief van 29,50 euro.

Reserveren voor het menu kan door te bellen met 023-5310717.

Restaurant Fris is gevestigd in de Twijnderslaan 7 in Haarlem, niet ver van de ‘groene long’ Frederikspark. Het moderne restaurant staat onder leiding van chef-kok Rick May en wordt gekenmerkt door gerechten zonder poespas, gemaakt op basis van de klassieke Franse keuken met wereldwijde invloeden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kennismaken met Ryanne bij De Herberg van Smallingerland

Volgend artikel

Clubavond en ontbijten bij Valuas in Venlo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.