Vlog

Vlog: Toefeltocht met topchefs door Valkenburg

Videotorial – De Toefeltocht is een wandeling door Valkenburg, waarbij diverse leuke horecabedrijven worden aangedaan. Maandag 27 juni werd voor het eerst sinds jaren weer ‘getoefeld’. ChefsFriends liep al vloggend mee.

Zoals je in de video kunt zien, ging het vanaf de Cauberg naar beneden richting Château St. Gerlach, het prachtige royale horecabedrijf van Camille Oostwegel.

Hotel Restaurant Juliana
Daarna via het sompige Geuldal richting Hotel Restaurant Juliana, waar prachtige verhalen werden opgedaan door Margo Reuten en Otto Nijenhuis.

Kasteelruïne
Aansluitend werd voet gezet richting Restaurant De Haselderhof bij de kasteelruïne van Valkenburg. Een locatie met een schitterend uitzicht over Valkenburg.

Valkenhof
Vervolgens naar het centrum van deze toeristische trekpleister, naar Valkenhof. De Toefeltocht 2016 eindigde bij Proeflokaal Leeuw aan de Brug.

Lebouille
Organisator van de wandeltocht is horecaleverancier Lebouille. Lebouille, de culinaire connaisseurs is het merk waarmee Farm Fresh fine food house de horeca in de Benelux en Duitsland bedient.

Lebouille is bij menige (top)horecazaak kind aan huis door de kwaliteitsproducten, de geboden service en de certificeringen op het hoogste niveau.

Vorig artikel

Chef2Chef: Jessica over Rutger, Rutger over Jessica

Volgend artikel

Bereidingen van lam door André Gerrits van ’t Amsterdammertje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.