Vlog

Vlog: Ontdek Arnhem met dit cadeau van Groot Warnsborn

Verblijven in een hotel is veel meer dan alleen het hotel zelf. De omgeving biedt vaak tal van verborgen schatten, die je als gast moet hebben gezien. Met een speciale vlogrubriek op ChefFriends gaan wij die geheimen in beeld brengen en maken we jouw verblijf daar nog aantrekkelijker.

We trappen af met Arnhem. Wie denkt aan de Gelderse hoofdstad, die denkt al snel aan Burgers Zoo, Openlucht Museum, het Gelredome en het Airborne Museum. Maar er is meer, zo maakt Lammert de Vries, eigenaar van Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn in Arnhem, ons duidelijk.

De hotelier heeft drie bijzondere plekken in de omgeving uitgezocht en wij leggen die vast in een vlog. Waar we naartoe gaan, dat vertellen we je natuurlijk niet. Dat zie je als je de video bekijkt. Oké, één tip: we gaan op zoek naar de Big Five.

Met deze vlog willen we je inspireren, gaan we op zoek naar ‘het andere Arnhem’ en laten we je zien waarom een verblijf bij Groot Warnsborn meer dan de moeite waard is. En jij als kijker van ChefsFriends ontvangt ook nog een leuk cadeau als je kiest voor een overnachting op het landgoed.

Vorig artikel

Restaurant Dorset gaat eten in Avia-tankstation verzorgen

Volgend artikel

Video: Grand Gala Des Patrons Cuisiniers op 24 januari 2016

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.