Nieuws

Vista in Willemstad breidt diensten uit met twee luxe suites

Bij Restaurant Vista in Willemstad kun je niet langer alleen goed eten en goed drinken, maar nu ook goed slapen. Eigenaren Ingrid en Henrie van der Heijden hebben twee luxe suites gerealiseerd in de oude vesting van Willemstad. De appartementen Nina en Otis tellen liefst 65 vierkante meters.

Ingrid en Henrie van der Heijden hebben hun bedrijfsvoering uitgebreid met twee luxe suites onder de naam Belle Suites.

Michelinster
Goed eten en goed drinken kon je al bij Restaurant Vista in Willemstad, niet voor niets heeft het een ster ontvangen van Michelin, en daar is nu goed slapen bijgekomen.

Video: Ingrid en Henrie van der Heijden over Vista in Willemstad

Nina en Otis, vernoemd naar de artiesten Nina Simone en Otis Redding, zijn appartementen met een grootte van 65 vierkante meters en gerealiseerd in de oude vesting van Willemstad.

Henrie van der Heijden
‘Ze zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien’, aldus de eigenaren. ‘Met een eigen woonkamer, slaapkamer, zeer ruime badkamer met regendouche en sfeervol aangelegde tuin. Beide suites hebben een eigen entree en een afgesloten privéparkeerplaats.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sunday Sessions bij Restaurant De Zeeuw in Haarlem

Volgend artikel

Restaurant De Keuken van Arragon start met wijn-spijsavonden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.