Visrestaurant ’t Pakhuus in Oudeschild op Texel heeft de Waddenmossel toegevoegd aan het menu. ‘Gekweekt, gevist én verwaterd in de Waddenzee en na vangst direct vervoerd naar de vishandel’, aldus eigenaar Boy Schuiling, die naar eigen zeggen de eerste op het eiland is die ze serveert.
‘’t Pakhuus serveert nu als eerste en enige op Texel de echte Waddenmossel’, zo laten eigenaren Felicia Siebert en Boy Schuiling weten. ‘Gekweekt, gevist en verwaterd in de Waddenzee en na vangst direct vervoerd naar de vishandel.’
Waddenzee
Wil jij ze proberen, terwijl je geniet van het uitzicht over de Waddenzee? ’t Pakhuus is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.
Het visrestaurant is aangesloten bij JRE-Nederland. Om een reservering te plaatsen, volg je deze link.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Restaurant Tribeca in Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître-sommelier. Struijk werkte in het verleden…
-
Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier…
-
In de nieuwste aflevering van onze videorubriek Haralds Hospitality buigt SVH Meestergastheer Harald Hovenkamp zich…