Nieuws

Villa la Ruche in Voorburg komt met winteruitzwaaimenu

Villa la Ruche in Voorburg heeft een aantrekkelijk menu samengesteld om het einde van de winter te vieren. Culinair nawinteren omschrijft eigenaar Marko Karelse het ‘einde wintermenu’.

Het gaat om een 5-gangenmenu met amuses. In de gerechten worden veelal winterse ingrediënten gebruikt zoals knolselderij, aardpeer, spruitjes en stoofpeer. Dat gecombineerd met producten als coquille, skrei en buikspek zorgt voor een uitgebalanceerd winterafsluitmenu.

Het winteruitzwaaimenu wordt aangeboden op doordeweekse dagen op woensdag, donderdag en vrijdag voor een menuprijs van 65 euro. Het menu is tot en met 24 februari te reserveren.

‘We zwaaien de winter geheel in stijl uit. Met dit menu geniet je nog van de gezellige wintermaanden en kijk je ook vooruit naar het voorjaar. Zeker nu de zon al lekker aan het schijnen is’, aldus Marko.

Villa La Ruche is gelegen aan de Prinses Mariannelaan 71 in Voorburg. Het restaurant is aangesloten bij JRE-Nederland, een restaurantorganisatie voor jonge talentvolle koks.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurantrenovatie met naamswijziging in Parkhotel Tjaarda

Volgend artikel

Jeroen Broos van Résidence Wijnen over wijntrends 2023

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.