Nieuws

Viktor&Rolf Afternoon Tea bij Waldorf Astoria Amsterdam

De najaarseditie van de Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam draagt de naam Viktor & Rolf. Geïnspireerd op de couture collecties van het beroemde Nederlandse ontwerpduo, dagelijks beschikbaar tussen 15.00 en 17.00 uur in het hotel aan de Herengracht.

Tot eind november wordt de exclusieve Viktor&Rolf Afternoon Tea geserveerd in de Peacock Alley van Waldorf Astoria Amsterdam. Deze najaarseditie is geïnspireerd op de couture collecties van het beroemde Nederlandse ontwerpduo.

Roberto Payer
Delicate smaken zijn getransformeerd in eetbare Viktor&Rolf-creaties, zo laat het hotel weten. ‘We zijn trots op de samenwerking met Viktor en Rolf, die altijd weten te verrassen met gedurfde statements in hun couture collecties’, aldus general manager Roberto Payer. ‘Dat is iets wat wij herkennen in onze chefs.’

De speciale Afternoon Tea is dagelijks te beleven tussen 15.00 en 17.00 uur. De kosten bedragen 54,50 euro per persoon.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Taiko Bar nieuwe naam bar Conservatorium Hotel Amsterdam

Volgend artikel

Wijnmakerslunch Gérard Bertrand bij De Lindenhof in Giethoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.