Home / Nieuws / Vijfde editie van eigen restaurantweek Wolfslaar Breda

Vijfde editie van eigen restaurantweek Wolfslaar Breda

Restaurant Wolfslaar Breda houdt van maandag 19 februari tot en met vrijdag 2 maart de vijfde editie van haar eigen restaurantweek. In deze periode kun je van maandag tot en met donderdag genieten van een driegangenmenu voor 44,50 euro en op vrijdag en zaterdag van vier gangen voor 54,50 euro.

De Wolfslaar Restaurant Week wordt vanaf maandag 19 februari voor de vijfde keer georganiseerd. ‘Twee weken betaalbaar en gastronomisch genieten van een mooi menu, samengesteld door chef-kok Maarten Camps’, zo wordt het evenement aangekondigd.

Drie of vier gangen
Tot en met 2 maart wordt van maandag tot en met donderdag een menu van drie gangen geserveerd voor 44,50 euro (i.p.v. 64,50 euro). Op vrijdag en zaterdag (geen lunch) staat een viergangenmenu op de kaart voor 54,50 euro (normaal 74,50 euro).

Reserveren
Reserveren kan via de website van het restaurant onder vermelding van Wolfslaar Restaurantweek. Daar kun je ook terecht voor de voorwaarden.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.